Te Wierik blij dat week met veel 'gedoe' erop zit: "Toch extra druk"

20 januari 2020, 09:37

Mike te Wierik is blij dat de week erop zit. De verdediger wordt de laatste tijd hevig in verband gebracht met FC Twente en dat was nou net de tegenstander van afgelopen zaterdag. "Door al dat gedoe van de afgelopen week, kwam er toch extra druk bij kijken", sprak hij na afloop van de wedstrijd (0-0).

Te Wierik beschikt in Groningen over een aflopend contract en hij bevestigde inderdaad dat FC Twente geïnformeerd had bij zijn zaakwaarnemer. "Dat zijn op dit moment de feiten. Niets, er is niets", zei hij stellig in gesprek met Tubantia. "Ik ben blij dat de wedstrijd erop zit. Door al het gedoe van de afgelopen week werd de druk op deze wedstrijd toch onbewust vergroot."

Donderdagavond kwam er via De Telegraaf naar buiten dat Te Wierik al een contract zou hebben getekend bij FC Twente, tot ergernis van de aanvoerder van FC Groningen. "Dat bericht irriteerde, omdat er niets van klopt. Daarna kreeg ik van alles over me heen. Van Heracles-supporters en van Groningen-fans die niet blij zijn. Maar ook van Twente-supporters in de buurt, die zeggen: 'Kom maar deze kant op'. Ik stond er tussen in, zonder dat er iets is."

Te Wierik wil zich de komende tijd nog gewoon focussen op FC Groningen en hoop dat het wat stiller wordt rondom zijn plannen voor de toekomst.  "Het is een cliché, maar ik wil me nu echt met Groningen bezighouden, met de komende wedstrijd tegen Ajax. Geloof me: wat er volgend seizoen gebeurt, weet ik echt nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen