De Ligt: "Er is kritiek geweest, maar ik heb mij goed ontwikkeld"

20 januari 2020, 13:15

Matthijs de Ligt is te spreken over zijn eerste half jaar bij Juventus. Ook al was hij even zijn basisplaats kwijt. "Natuurlijk is er kritiek geweest, maar in vergelijking met zes maanden geleden heb ik mij goed ontwikkeld, aldus de verdediger.

De Ligt plukt ook vooral vruchten van teamgenoot Cristiano Ronaldo. "Hij weet hoe je moet trainen, hoe je moet winnen. Ik probeer iedere dag van hem te leren", zegt de oud-Ajacied tegen Sky Italia. De Ligt speelde zondag tegen Parma de hele wedstrijd mee, ook op zijn favoriete positie: rechts centraal achterin. "Ik kan op beide posities spelen. Maar voor mij is het natuurlijker om te spelen zoals ik bij Ajax deed."

Sarri

Juventus kreeg de punten niet cadeau van Parma, maar door twee doelpunten van Cristiano Ronaldo bleven de punten in Turijn en liep Juventus verder uit op Internazionale. "De manier waarop we het spel lezen, moet beter. Vooral in de eindfase. We moeten eerder de kans pakken om het duel te beslissen", aldus Maurizio Sarri. "Onderweg zijn er wat moeilijkheden geweest, maar over het algemeen doen we het dit seizoen goed"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen