Espejord blij met debuut bij sc Heerenveen, ondanks nederlaag

20 januari 2020, 13:03

Runar Espejord debuteerde afgelopen weekend bij sc Heerenveen in De Kuip met een nederlaag tegen Feyenoord. Desondanks genoot de aanvaller van zijn eerste minuten in Friese dienst. "Ik had gehoopt dat we nog een paar doelpunten konden maken, maar dat zat er niet in helaas."

Dat vertelde hij tegenover de Leeuwarder Courant. Espejord kwam als invaller het veld in, tien minuten voor het einde van de wedstrijd. De spits was nog niet wedstrijdfit en had last van zijn enkel. "Maar ik kan er gewoon mee spelen. Dat het soms wat zeer doet, is geen probleem. Bijna iedere speler voetbalt met een beetje pijn", aldus de aanvaller, die baalde dat zijn ploeg na een half uur al met 3-0 achter stond in Rotterdam

"Het ging allemaal wat te makkelijk. Je mag je man nooit laten passeren of laten schieten. Het is man tegen man. Degene die het liefst een duel wil winnen, wint dat vaak ook", zei Espejord, die denkt komend weekend langer te kunnen spelen. "Een uur of zeventig minuten spelen zou moeten kunnen. Maar we moeten zien hoe het gaat en hoe mijn lichaam voelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen