"PSV moet vrezen voor deelname aan play-offs Europees voetbal"

20 januari 2020, 13:40

René van de Kerkhof houdt rekening met het ergste voor PSV. De Eindhovenaren speelden zondag gelijk op bezoek bij VVV-Venlo (1-1). "PSV moet vrezen dat er voor de eerste keer play-offs voor Europees voetbal gespeeld moeten worden", aldus het clubicoon.

"PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is", stelt Van de Kerkhof bij Omroep Brabant. "Als PSV zegt: we willen een volwaardige topploeg zijn, dan zal de club een toptrainer en topspelers moeten hebben. En een top technisch manager die spelers naar PSV haalt."

Volgens Van de Kerkhof is PSV niets opgeschoten met de trainerswissel. "De tweede helft was dramatisch", zegt hij. "Kijk, als je niet kunt scoren, moet je zorgen dat het achterin goed dicht zit. Maar dat lukt ook niet..." Ook licht Van de Kerkhof Bruma uit. De Portugees kan maar niet overtuigen. "Van hem had ik iets meer verwacht, maar hij blijft op hetzelfde, slechte niveau hangen. Hij was zondag weer niet aanwezig. Hij kreeg een fantastische kans op de 0-1, maar verprutste die."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen