Botteghin aast op revanche tegen Fortuna: "Ander Feyenoord nu"

20 januari 2020, 15:50

Feyenoord speelt dinsdagavond voor de beker uit tegen Fortuna Sittard. Eerder dit seizoen blameerden de Rotterdammers zich door daar met 4-2 onderuit te gaan. Volgens Eric Botteghin spelen er daarom revanchegevoelens en is zijn ploeg waakzaam voor de ploeg uit Limburg. "Het is een soort finale", zei hij.

Feyenoord ging destijds onder leiding van toenmalig trainer Jaap Stam pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Fortuna. "We hebben het de laatste keer heel slecht gedaan. Het lag toen vooral aan onszelf. Het is tijd om revanche te nemen", zei hij stellig in gesprek met Rijnmond. "We speelden zonder scherpte en dan krijg je dat soort wedstrijden." Voor de ontmoeting voor de KNVB Beker verwacht de Braziliaan een andere wedstrijd. "Er komt een ander Feyenoord nu. We hebben onder de nieuwe trainer veel gewonnen en hebben een andere manier van spelen. Wij moeten deze lijn doortrekken."

"Het gevaar? Je weet dat bij bekerwedstrijden altijd gekke dingen kunnen gebeuren. Bij een gelijkspel ga je ook nog verlengen, dus je moet gewoon zorgen dat je wint. Het is een soort finale en dat weet iedereen bij ons ook." Feyenoord krijgt in Limburg te maken met een slechte grasmat, zo weet ook Botteghin nog vanuit de eerdere ontmoeting van dit seizoen. "De vorige keer was het ook heel slecht. Je kan er niet zoveel aandoen en je er een beetje op aan passen. In sommige momenten moet je dan misschien even niet opbouwen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen