Willem II strikt middenvelder Saglam van VfL Bochum

20 januari 2020, 16:54   Bijgewerkt: 20 januari 2020, 17:26

Willem II heeft Görkem Saglam aangetrokken. De Tilburgers nemen de Duits-Turkse middenvelder over van VfL Bochum. De 21-jarige speler tekent voor tweeënhalf seizoen, meldt Willem II. "Görkem is een aanvallende middenvelder met een goede techniek en continu overzicht over wat er om hem heen gebeurd", aldus Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II.

Saglam staat te boek als talentvol. Sinds 2006 loopt hij al rond bij Bochum. Tien jaar later debuteerde Saglam in de 2. Bundesliga. Vervolgens speelde hij afwisselend in het eerste en de beloftenploeg. Bij Willem II komt Saglam Vangelis Pavlidis tegen, de Griek kent hij van hun gezamenlijke periode bij Bochum. Vanuit het Duitse jeugdelftal is Mats Köhlert een bekende voor Saglam.

Willem II wordt Saglams eerste buitenlandse avontuur. "Willem II draait momenteel een van haar beste seizoenen ooit", weet Saglam. "Ik ga voor honderd procent mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen." Voor de huidige nummer drie van Nederland is Saglam de eerste winterse versterking. Wel vertrokken Jhonny Quinonez en Justin Ogenia uit Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen