'PEC Zwolle wil Dekker, Lachman en Bruns deze winter slijten'

20 januari 2020, 23:05   Bijgewerkt: 21 januari 2020, 08:59

PEC Zwolle hoopt controleur Rick Dekker, verdediger Darryl Lachman en middenvelder Thomas Bruns nog in deze transferwindow te slijten. Eerstgenoemde heeft een aflopende verbintenis die niet wordt verlengd en is door de komst van Rico Strieder bovendien overbodig geworden, terwijl de andere twee eveneens weinig sportief perspectief hebben.

Dat schrijft De Stentor. Met name voor Bruns is het verrassend, omdat hij aan het begin van dit seizoen nog werd gehuurd van Vitesse als directe versterking. Voor hem is wel interesse, maar alleen van clubs uit de Eerste Divisie, dus is het onzeker of hij nog vertrekt uit Overijssel.

Lees ook: PEC Zwolle huurt Strieder en heeft gewenste controleur binnen

Voor Lachman geldt ook dat hij mag vertrekken: die boodschap kreeg hij afgelopen zomer ook al te horen van de clubleading. Met de nieuwe aankopen Etiënne Reijnen en Sam Kersten én Yuta Nakayama en Thomas Lam zou John Stegeman genoeg opties hebben centraal achterin. Ook Bram van Polen wordt weer fit in Zwolle, waar hij zodoende nog tot zeventien officiële duels kwam in de eerste seizoenshelft.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen