Spoorboekje: Ajax - Spakenburg, Spaans bekervoetbal en United

22 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 januari.

Nieuws

Blessure Willem Janssen

FC Utrecht plaatste zich dinsdagavond met veel pijn en moeite voor de volgende ronde van de KNVB Beker, maar een forse domper was het uitvallen van Willem Janssen. Volgens John van den Brom kan het zomaar eens een zware knieblessure zijn, daarover zal later vandaag duidelijkheid komen. Hoe komt de captain er vanaf? De eerste test zouden nog wel positief zijn...

Wedstrijden

Ajax - Spakenburg (20.45 uur)

Ajax mag dan de nummer negen van de Tweede Divisie treffen, de Johan Cruijff ArenA is woensdagavond helemaal uitverkocht. Het is tekenend voor de populariteit van de Amsterdammers. Aan de ploeg van Erik ten Hag om de fans een leuke bekeravond voor te schotelen. In de kwartfinale wacht de winnaar van Heracles Almelo – Vitesse, tenzij Spakenburg voor een enorme stunt zorgt.

sc Heerenveen - Willem II (20.45 uur)

Voor sc Heerenveen en Willem II is de ontmoeting van vanavond zeer belangrijk. Beide clubs hebben een mooie kans om de kwartfinales van het bekertoernooi te halen. Willem II steekt in bloedvorm en is bezig aan een droomseizoen. De ploeg weet bovendien hoe het is om ver te komen, aangezien het vorig seizoen de finale bereikte. Lukt dat nu weer?

Juventus – AS Roma (20.45 uur)

Juventus en AS Roma gaan tien dagen na hun competitietreffen op herhaling. Deze keer is de inzet een plek in de halve finale van de Coppa Italia. In Rome werd het 1-2 voor de Oude Dame. In die wedstrijd viel Merih Demiral zwaar geblesseerd uit en is Matthijs de Ligt sindsdien weer verzekerd van een basisplaats. Mogelijk dat we ook Justin Kluivert in actie zien bij AS Roma. De aanvaller is sinds vorige week weer terug van een blessure.

Voetbal op tv

18.30 uur: Heracles Almelo - Vitesse, FOX Sports 2, live verslag van het bekerduel

19.00 uur: Ibiza - FC Barcelona, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het bekerduel

20.30 uur: Leicester City - West Ham United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

20.45 uur: Ajax - Spakenburg, FOX, live verslag van het bekerduel

20.45 uur: sc Heerenveen - Willem II, FOX Sports 2, live verslag van het bekerduel

21.15 uur: Manchester United - Burnley, Ziggo Sport, live verslag van het competitieduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen