Dembele drie keer trefzeker voor AZ

29 juni 2006, 00:53

Moussa Dembele lijkt zijn draai bij AZ te hebben gevonden. De jonge Belg, die overgekomen is van Willem II, was woensdag in een oefenduel tegen de Alkmaarse amateurclub AFC'34 drie keer trefzeker. Ook een andere nieuweling, Simon Cziommer, wist het doel te vinden. De middenvelder scoorde twee keer, waaronder eenmaal uit een vrije trap.

In totaal wist AZ het oefenduel met 8-2 te winnen. De overige drie Alkmaarse doelpunten kwam van Danny Koevermans (twee) en Tarik Sektioui. Diezelfde Sektioui, die in de tweede helft de aanvoerdersband droeg, onderstreepte op de website van AZ het doel van een dergelijk oefenduel. "Het was misschien niet heel goed, maar dat maakt op dit moment niet veel uit. Het gaat in dit soort wedstrijden om het ritme en de conditie. We moeten elkaar gaan vinden. Wat de score dan wordt, doet me niets."

AZ speelde nog zonder haar Nederlandse internationals. Joris Mathijsen, Henk Timmer, Danny Landzaat, Tim de Cler en Kew Jaliens zullen zich begin volgende maand weer bij de selectie van trainer Louis van Gaal melden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen