Slot spreekt niet van een crisis bij AZ: "Dat is wat overdreven"

21 januari 2020, 12:34

Het is een understatement dat AZ niet in de beste vorm steekt. Voor de winterstop werd er verloren van Sparta en de tweede seizoenshelft begon met het verlies tegen Willem II. Toch wil trainer Arne Slot niet spreken van een crisis.

"Nou, als je twee keer achter elkaar verliest, is dat niet goed en daar zijn we enorm teleurgesteld over", reageert trainer Slot bij de NOS. "Daar moet je ook zeker conclusies aan verbinden. Maar het woord crisis is wat overdreven. Feit is wel dat het snel beter moet." Volgens Slot hebben de nederlagen niet te maken met het feit dat AZ nu als grootste uitdager van Ajax wordt gezien. "Dat waren we voor het duel met Ajax ook al, en toen hebben de jongens laten zien dat ze prima met die druk om kunnen gaan."

AZ kan het sentiment dinsdag enigszins keren als het in de beker wint bij TOP Oss. "Maar de jongens weten heel goed dat we nu weer voor de beker gaan spelen. Een competitie waarin we de afgelopen jaren heel succesvol zijn geweest. Dat willen we dit jaar ook weer, en dus zullen we moeten winnen in Oss."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen