'Akkoord tussen Bozenik en HSV, spits wel mee met Zilina'

21 januari 2020, 13:14   Bijgewerkt: 21 januari 2020, 17:14

Ontwikkelingen over Robert Bozenik blijven zich in rap tempo opvolgen. Terwijl Feyenoord blijft hopen op zijn komst, wordt in Duitsland een persoonlijk akkoord met Hamburger SV gemeld. Ondertussen is de gewilde spits wel met zijn club MSK Zilina mee op trainingskamp naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Volgens Hamburger Abendblatt heeft Bozenik een akkoord met HSV. De transfer zou zelfs snel voltooid kunnen worden en krijgen Feyenoord en ook CSKA Moskou het nakijken. Afgelopen weekend werd CSKA nog als favoriet bestempeld.

Lees ook: 'Feyenoord: hoop op Bozenik

Echter moet HSV het nog wel eens worden met Zilina. De nummer twee van Slowakije zou tussen de vijf en zes miljoen euro verlangen, terwijl de Duitsers tot dusver drie miljoen boden. Aan de vraagprijs wilde CSKA naar verluidt dan wel weer voldoen.

Voorlopig is Bozenik nog altijd eigendom van Zilina. Vandaag (dinsdag) vliegt de achtvoudig international van Slowakije met zijn club naar de Verenigde Arabische Emiraten voor een trainingskamp. Voor Feyenoord zou het afketsen van de transfer een volgende domper zijn. De Rotterdammers grepen ook al naast Aleksandr Kokorin, die op huurbasis is vertrokken naar Sochi.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen