Jenner wordt techniektrainer bij Ajax, Excelsior haalt verdediger

21 januari 2020, 15:34

Julian Jenner (35) gaat aan de slag bij Ajax. De gestopte voetballer wordt techniektrainer bij de landskampioen, zo meldt hijzelf via LinkedIn. Die functie gaat de voormalig aanvaller bekleden in de middenbouw van de Amsterdamse jeugdopleiding.

Een vergelijkbare taak had Jenner vorig seizoen ook in de academie van AZ. Hij beëindigde zijn actieve carrière in 2016. Tijdens zijn loopbaan kwam de technisch onderlegde vleugelspeler uit voor NAC Breda, AZ, Vitesse, Rot Weiss Ahlen, Ferencvaros, Diosgyori en Notts County.

Versterking Excelsior

Excelsior beschikt de rest van het seizoen over Cameron Humphreys. De 21-jarige centrale verdediger wordt gehuurd van Zulte Waregem. Oorspronkelijk is de Engelsman afkomstig van Manchester City. Hij mocht een paar keer ruiken aan de hoofdmacht, maar brak nooit door. Dit seizoen kwam Humphreys tot slechts drie optredens voor Zulte. "Ik weet dat Excelsior wil terugkeren naar de Eredivisie. Ik wil laten zien wat ik kan en mijn bijdrage leveren aan de ambities van de club", reageert Humphreys op het clubkanaal van de Kralingers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen