Heracles: Hardeveld vervangt Czyborra, ook Bijleveld krijgt kans

21 januari 2020, 16:06

Jeff Hardeveld mag zich woensdag gaan bewijzen in de basis bij Heracles Almelo. De verdediger is de vervanger van Lennart Czyborra die momenteel in Bergamo is om zijn transfer naar Atalanta af te ronden. Heracles speelt in de achtste finale van de KNVB Beker tegen Vitesse.

Hardeveld zal dan de vervanger van Czyborra zijn, terwijl Michael Brouwer onder de lat staat. Hij keept zoals de bekerwedstrijden. Ook Teun Bijleveld krijgt een kans, zegt trainer Frank Wormuth op de clubwebsite. "Hij heeft het verdiend, heeft een goede voorbereiding gedraaid en krijgt een mooie gelegenheid om zich te tonen."

Lees ook: Vitesse met Vroegh en Pasveer in beker: "Geen experimenten"

Wormuth kan niet beschikken over Dabney Dos Santos, Jesper Drost, Navajo Bakboord, Robin Pröpper en dus Czyborra. De coach hoopt op revanche voor de nederlaag van afgelopen weekend. "We moeten leren van de wedstrijd in Emmen", stelt de Duitser. "Dit duel zegt ons wat we moeten doen, en dat is spelen zoals in de tweede helft. We moeten beginnen met de instelling en houding van de tweede helft. De jongens weten dat, want zo hebben we onze wedstrijden gewonnen. Met RKC, Emmen en het oefenduel met Heerenveen hebben we voorbeelden hoe het niet moet. Waarom gebeurt dat in de eerste helft? Sommige zaken kun je niet verklaren, het blijven mensen. Het mooie is dat de spelers zelf elkaar aanspraken in de rust, ik hoefde daar niet veel aan toe te voegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen