FC Groningen laat Absalem ervaring opdoen in Almere

21 januari 2020, 19:08

FC Groningen heeft verdediger Amir Absalem voor de rest van dit seizoen gestald bij Almere City FC. De achterhoedespeler had in Bart van Hintum en Django Warmerdam twee forse concurrenten op de flanken, waardoor hij amper aan de bak kwam. In de Eerste Divisie moet hij alsnog de nodige ervaring opdoen.

Dat maakt Almere City bekend op de officiële kanalen. "Het is belangrijk voor mij om nu zoveel mogelijk te spelen, ook met de kennis dat ik in de voorselectie van Marokko zit. Ik verheug mij erop mijzelf de komende periode in het shirt van Almere City FC te kunnen laten zien", laat Absalem, die een contract heeft tot en met 2021, weten.

Anderzijds zocht de nummer tien van de Eerste Divisie juist nog een linksachter. "Hij is een verdediger die goed bij onze stijl van spelen past. Amir is jong en ambitieus en ziet in Almere een ideale plek om zich verder te ontwikkelen", aldus technisch manager Teun Jacobs.

Lees ook: FC Groningen-back Absalem opgenomen in voorselectie Marokko

Absalem maakte in 2016 de overstap van Feyenoord naar FC Groningen. In Rotterdam kwam hij niet in aanmerking voor een contract. Tot nu toe speelde hij achttien officiële wedstrijden voor de Groningers, waarvan zes in het huidige seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen