Advocaat geeft Larsson een basisplek, Tapia ontbreekt

21 januari 2020, 19:48   Bijgewerkt: 21 januari 2020, 20:33

Dick Advocaat heeft bij Feyenoord geen verrassingen opgenomen in zijn basisopstelling voor het bekertreffen met Fortuna Sittard. De ervaren coach begint dinsdagavond met tien van de elf namen die zaterdagavond sc Heerenveen versloegen, alleen Sam Larsson krijgt een kans in de basiself. Renato Tapia ontbreekt in de selectie van de Rotterdammers. 

De Zweed die tegen zijn oude club afgelopen weekend sterk inviel heeft zijn optreden beloond gezien met een basisplaats. Luis Sinisterra begint daarom op de bank in Limburg, ondanks dat hij tegen sc Heernveen nog de score opende. Ook Rick Karsdorp – hij is weer helemaal fit – begint wederom op de bank bij Advocaat.

Lees ook: Bekerduel Fortuna - Feyenoord ondanks mist nog niet afgelast

Het is overigens nog wel de vraag of het duel in Sittard überhaupt helemaal doorgaat: de dichte mist is in Zuid-Limburg een grote belemmering om af te trappen, toch gaat het duel vooralsnog gewoon door. Wel liet Kevin Blom blijken dat het tot het laatste moment spannend blijft of er genoeg zicht is om te voetballen. Ook tijdens het duel kan er besloten worden om te stoppen: vooralsnog gaat het wel beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen