Den Bosch haalt verbannen clubtopscorer Marques van Dordrecht

22 januari 2020, 09:55

FC Den Bosch heeft zich per direct verzekerd met Pedro Marques. De aanvaller werd tot dusver verhuurd aan FC Dordrecht, maar wordt door Sporting Portugal per direct teruggehaald en zo'n zestig kilometer verderop gestald bij de Bossenaren. Daarmee verliest de hekkensluiter van de Eerste Divisie haar topscorer, die in de winterstop naar het tweede elftal was verbannen.

Dat schrijft FC Den Bosch op het clubkanaal. "Pedro heeft het afgelopen half jaar bewezen dat hij belangrijk kan zijn op dit niveau. Met zijn scoringsdrift voegen we een extra wapen toe aan onze selectie", licht manager voetbalzaken Bert Ruijsch de keuze toe. Spitsen Jizz Hornkamp (heup) en Ryan Trotman (knie) staan bovendien voolopig nog buitenspel.

De aanvaller werd aangeboden bij FC Den Bosch, Marques maakte namens FC Dordrecht zes doelpunten en gaf zeven assists in negentien wedstrijden namens De Schapenkoppen in de eerste seizoenshelft. Eerder haalde de club Junior van der Velden al binnen als opvolger van de vertrokken Leo Väisänen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen