Unnerstall bleef rustig ondanks alle ophef over keeperspositie

22 januari 2020, 12:57

Lars Unnerstall werd ook door Ernest Faber gekozen tot de eerste keeper van PSV en zag concurrent Jeroen Zoet afgelopen week op huurbasis naar FC Utrecht vertrekken. Er was veel te doen over de keepersstrijd in Eindhoven, maar de Duitse sluitpost probeerde zo veel mogelijk rustig te blijven. "De trainer zei dat iedereen de kans kreeg. Als eerste keeper had ik misschien een kleine voorsprong, maar ik moest het constant laten zien."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van PSV. "Er werd zoveel over ons gesproken, ik denk dat het nodig is om juist dan kalm te blijven", zei Unnerstall, die definitief eerste keuze bleef. "Wanneer de trainer dat deed, weet ik niet. Dat maakt ook niet zoveel uit voor mij." Robbin Ruiter is de tweede man achter Unnerstall.

Unnerstall kon op bezoek bij VVV-Venlo, zijn oude club, niet winnen met PSV. "Je ziet dat het spel goed is. Tot de zestien meter gaat eigenlijk zelfs alles goed. Vanaf dat moment missen we misschien nog een beetje de overtuiging, het lef om het echt af te maken", stelt de doelman. "Als je snel scoort wordt het echt een heel andere wedstrijd. Dat gaan we laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen