Jansen ondanks zege niet blij: "Ruzie gemaakt met de mannen"

23 januari 2020, 08:37

sc Heerenveen heeft de laatste acht van het bekertoernooi bereikt. Nadat er woensdag na 120 minuten een 2-2 stand op het bord stond tegen Willem II, namen de Friezen de penalty's beter. Helemaal tevreden is Jansen desondanks niet.

Heerenveen kwam op eigen veld op achterstand en dat was niet onverdiend. "Ik heb in de pauze wat ruzie gemaakt met de mannen. Ik vond het net wat te slap, net niet goed genoeg. Wij moeten echt vol gas geven met elkaar en spijkerhard knokken om resultaat te behalen. Dat hebben we de tweede helft veel beter gedaan", oordeelt trainer Johnny Jansen bij Omrop Fryslan.

Heerenveen maakte na de doelwissel zeker aanspraak op de zege, weet de coach. "We hebben in de tweede helft ook gewoon kansen gecreëerd, om die overwinning binnen te halen. En zeker in de verlenging ook nog. Daar ben ik heel erg blij mee." Waar de trainer minder blij mee was, was het feit dat Heerenveen de Tilburgers na een 2-1 voorsprong weer terug liet komen tot 2-2. "Dat mag gewoon niet. Die bal wordt ingebracht en die bal moet weggewerkt worden."

Keeper Warner Hahn zag dat de eerste penalty in de reeks over werd geschoten door Willem II. Het bleek het begin van een voor de Friezen succesvolle serie. "Dat was gewoon een lekker begin voor ons. Dat geeft je toch een duwtje in de rug. Gelukkig kon ik belangrijk zijn door ook een penalty te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen