Scorende Dankerlui hoopt op basisplek: "Inmiddels wel klaar voor"

23 januari 2020, 10:59

Willem II verloor woensdagavond na penalty's van sc Heerenveen, nadat het in gewone speeltijd 2-2 was geworden. Damil Dankerlui was tien minuten voor tijd goed voor de gelijkmaker en was na zijn twee assist tegen AZ opnieuw belangrijk als invaller. Hij hoopt dan ook op een basisplek aankomend weekend. 

"Ik stond als zesde of zevende op het lijstje van penaltynemers, maar ik hoefde niet meer", sprak Dankerlui in gesprek met BN De Stem. "Ik had er echt graag eentje genomen." De verdediger annex aanvaller weet dat Willem II geweldig presteert in de competitie, maar vindt de uitschakeling in de KNVB Beker toch een grote teleurstelling. "Ik weet hoe mooi het bekertoernooi kan zijn. Vorig jaar speelden we de finale. Natuurlijk doen we het goed in de competitie, maar als voetballiefhebber wil je ook door in de beker. We moeten nu focussen op PEC Zwolle-thuis."

Dankerlui is pas teruggekeerd van een blessure en moet het voorlopig zien te doen met invalbeurten. "Ik laat me zien als invaller. Tegen Ajax een doelpunt, tegen AZ twee assists en nu weer een treffer. Dat is lekker. Ik ben inmiddels wel klaar om negentig minuten te spelen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen