Feyenoord laat Rotterdammer Burger rijpen bij Excelsior

23 januari 2020, 11:12

Wouter Burger krijgt van Feyenoord de kans om in de Eerste Divisie vlieguren te maken. De achttienjarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gestald bij Excelsior, waar hij eerder al een jaar in de jeugd speelde. Burger trainde donderdag al met de selectie van Ricardo Moniz mee.

Burger speelde dit seizoen zes Eredivisie-wedstrijden waarin hij in totaal 243 minuten maakte. Toch bleef de echte doorbaak uit, waardoor Excelsior een goede oplossing is. "Toen Excelsior kwam had ik daar meteen een goed gevoel bij. Een aantal jongens ken ik en het voelt goed om hier te gaan spelen. Daarom was ik er snel uit. Deze ploeg gaat voor promotie, wil aanvallend voetbal spelen en wil en moet elke wedstrijd winnen. Dat past goed bij mij en daarom denk ik dat deze stap goed is voor mijn ontwikkeling", zegt Burger op de clubwebsite.

Hij heeft nog alle hoop op een grote doorbraak in De Kuip. "Ik zie dit daarom echt als een kans om te laten zien dat ik goed genoeg ben. Ik voel me goed en ben er klaar voor om te spelen", zegt de geboren Rotterdammer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen