Leicester haalt opgelucht adem na goed nieuws over Vardy

23 januari 2020, 12:25

De schrik zat er woensdag goed in bij Leicester City. De nummer drie van de Premier League zag Jamie Vardy voor rust uitvallen tegen West Ham United (4-1). Er werd gevreesd voor een hamstringblessure, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Vardy greep na een sprint naar zijn hamstring en werd kort voor rust gewisseld. "Het was gelukkig geen hamstringblessure", zegt trainer Brendan Rodgers in Engelse media. "Het gaat om een blessure van de bilspier. We zullen zien hoe het de komende dagen met Jamie gaat, maar gelukkig lijkt het niets ernstigs te zijn."

De 33-jarige Engelsman is bezig aan een weergaloos seizoen bij Leicester. Hij was tot dusver al goed voor zeventien Premier Leage-goals, bijna evenveel als de achttien goals die hij vorig jaar maakte. Ook ligt hij op koers om zijn 24 treffer van het kampioensjaar te evenaren of te verbeteren. Overigens is de kans klein dat Vardy naar het EK gaat. De Engelsman zwaaide al af bij de nationale ploeg. Bondscoach Gareth Southgate heeft momenteel een spitsenprobleem aangezien Harry Kane, Marcus Rashforden Tammy Abraham allemaal geblesseerd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen