Internazionale pakt door en haalt ook Victor Moses binnen

23 januari 2020 – Het op de transfermarkt zeer actieve Inter heeft de volgende winterversterking binnen. De Italiaanse club maakt donderdagmiddag melding van de komst van Victor Moses. De Nigeriaanse buitenspeler wordt voor een half jaar gehuurd van Chelsea. Bevalt de samenwerking, dan heeft Inter de optie om Moses definitief vast te leggen.

Internazionale pakt door en haalt ook Victor Moses binnen

De 29-jarige Moses kwam het afgelopen jaar op huurbasis uit voor Fenerbahçe. In het eerste halve seizoen in Turkse dienst kwam de Nigeriaan tot zestien wedstrijden en vier doelpunten. De afgelopen maanden hield Moses vaker de bank warm dan hij op het veld stond. De Turkse club maakte in het huidige seizoen slechts zeven keer gebruik van hem.

Met Moses heeft Inter zijn tweede versterking van deze maand binnen. Eerder werd Ashley Young al overgenomen van Manchester United. De verwachting is dat de Italiaanse club de komende week nog meer spelers gaat aantrekken. Inter is in elk geval in de markt voor Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en Olivier Giroud (Chelsea).

Serie A

gerelateerd