'Leicester City laat oog vallen op PSV-aanvaller Bergwijn'

24 januari 2020, 09:44

Steven Bergwijn gaat mogelijk aan de slag in de Premier League. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio heeft Leicester City zijn oog laten vallen op de aanvaller van PSV. Het is niet duidelijk hoe concreet de interesse is.

In de zoektocht naar een aanvallende versterking voor de selectie van trainer Brendan Rodgers is Leicester City uitgekomen bij Bergwijn. Het zal geen gemakkelijke opgave worden voor The Foxes om de aanvaller los te weken bij PSV. De Eindhovenaren bevinden zich middenin een sportieve crisis en zullen hun steraanvaller zeker in deze periode niet zonder slag of stoot laten gaan.

Bergwijn ligt nog tot de zomer van 2023 vast in Eindhoven. Afgelopen augustus zette hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Daarmee kwam een einde aan de geruchten rond zijn persoon. De Oranje-international werd in verband gebracht met een pikante overstap naar aartsrivaal Ajax, al meldden de Amsterdammers zich uiteindelijk nooit officieel voor Bergwijn. Ook Sevilla zou belangstelling hebben gehad.

In het huidige seizoen kwam Bergwijn tot 29 optredens voor PSV. Daarin was hij zes keer trefzeker.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen