Verschueren: "Dit was een Avondje NAC met alles erop en eraan"

24 januari 2020, 10:25

NAC Breda verraste donderdagavond vriend en vijand door ten koste van PSV door te stoten naar de kwartfinale van de KNVB Beker. In de tweede helft trok de nummer vijf van de Eerste Divisie de wedstrijd naar zich toe. "Dit was een Avondje NAC met alles erop en eraan", stelt aanvoerder Arno Verschueren.

Hij zag Othmane Boussaid na rust de score openen door in twee instanties Lars Unnerstall te kloppen. Niet veel later pakte Timo Baumgartl een directe rode kaart, waarna Ivan Ilic de wedstrijd besliste door de 2-0 te scoren. "We toonden veel strijd op het veld en we hebben echt tot de laatste minuut gevochten. De fans stonden achter ons, dat was prachtig. We moeten op deze manier doorgaan. Na de 1-0 en de rode kaart had ik het gevoel dat we het niet meer weg gingen geven", aldus de Belg op de clubsite.

Interim-trainer Willem Weijs erkent dat zijn ploeg in de eerste fase van de wedstrijd wat geluk had. "Dat een van onze eerste kansen erin gaat, helpt ook. We hebben daarna gestreden als leeuwen, daar ben ik heel trots op", zegt hij bij FOX Sports. In de kwartfinale zal NAC het opnemen tegen een van de favorieten: AZ. "Een mooie wedstrijd tegen een van de best voetballende ploegen van Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen