NEC-coach Gesthuizen hoopt snel iets te horen over toekomst trio

24 januari 2020, 11:01   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 11:06

NEC gaat pas aan het einde van dit seizoen evalueren met het trainerstrio. Met Francois Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer staan er dit seizoen drie coaches voor de groep in Nijmegen, maar NEC wil pas na deze voetbaljaargang een keuze maakt of dat ook na dit seizoen nog het geval is. "Ik zou liegen als ik zeg dat dit lekker is. Je hebt liever zekerheid."

Dat vertelt Gesthuizen tegenover De Gelderlander. Wat de coach betreft, wordt de samenwerking vervolgd, omdat hij zich prettig voelt bij de manier van werken. "Wat mij betreft gaan we door op de manier hoe we nu bezig zijn", stelt Gesthuizen. NEC wacht mede op een technisch directeur, die de club op korte termijn hoopt aan te stellen.

"Wanneer dat gebeurt weet ik niet. Dat is iets voor de directie, maar het is altijd prettig als er iemand bijkomt met een groot netwerk en veel voetbalkennis", aldus Gesthuizen. "Belangrijkste is of er een bepaalde visie ligt waar we ons aan kunnen vasthouden. Als trainers hebben we daar een invulling aan gegeven door meer jeugd in te passen. Dat verandert niet. Met deze gasten willen we verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen