Vitesse mogelijk zonder uitblinker Tannane: "Lichte klachten"

24 januari 2020, 13:57   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 14:04

Vitesse moet het mogelijk komend weekend tegen FC Emmen stellen zonder smaakmaker Oussama Tannane. De buitenspeler is sinds zijn rentree en de komst van Edward Sturing opgeleefd in de laatste duels, maar hield aan het bekerduel met Heracles Almelo hamstringklachten over. "Het betreft bij Tannane lichte klachten, maar met de hamstring moet je altijd oppassen", zei Sturing.

Tegenover De Gelderlander ging hij in op het treffen met FC Emmen, tegen wie hij Navarone Foor, hij wordt vervangen door Patrick Vroegh op het middenveld, nog altijd moet missen. "Wij zijn favoriet, maar moeten dat dan ook waarmaken", vindt Sturing, die zijn elftal ook waarschuwt. "We moeten waakzaam zijn. PSV verliest in de beker ook van NAC. Voetbal is niet voorspelbaar."

Lees ook: Tannane wil via Vitesse terugkeren in Marokkaanse ploeg

De coach hoopt dat zijn spelers het publiek wil vermaken in de eerste thuiswedstrijd van 2020 met goed voetbal. Sturing: "Het zou mooi zijn als we iets extra's kunnen brengen. We hebben er deze week weinig op kunnen trainen, want het was meer herstellen. Volgende week zullen we weer verder gaan als het een gewone week is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen