Wormuth ziet duel met Feyenoord als oefenpot: "Spel hervinden"

24 januari 2020, 14:23

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth ziet het treffen met Feyenoord van komend weekend als een verkapte oefenwedstrijd. De Duitse trainer wil na twee slechte duels vooral weer goed voetballen en denkt dat resultaat halen tegen de Rotterdamse ploeg erg moeilijk is in de huidige vorm. "Natuurlijk kunnen we punten halen, maar het is belangrijk dat we ons spel hervinden."

Dat zei de coach op de clubsite van Heracles Almelo, nadat er al verloren werd van FC Emmen en Vitesse na de winterstop. "We hebben vandaag geen opstelling gegeven aan de spelers, iedereen moet zich focussen op de wedstrijd. Het maakt ook niet uit wie er speelt, we weten wat we moeten doen: back to the roots", zei de oefenmeester.

Met Feyenoord komt er namelijk een ploeg met een prima vorm op bezoek in Almelo. "Sinds Dick Advocaat er is draait Feyenoord goed. Hij kan van een goed team een beter team maken. Ze hebben een goed niveau en je ziet de ervaring van de coach in het team: Feyenoord is terug", vindt hij. Robin Pröpper, Dabney Dos Santos, Jesper Drost en Navajo Bakboord zijn allen niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen