Advocaat positief over Bozenik en waakt voor Heracles

24 januari 2020, 15:53

Dick Advocaat heeft bevestigd dat de komst van aanvaller Robert Bozenik er goed uitziet. De spits is hard op weg naar Feyenoord, maar een handtekening staat nog altijd niet op papier, zo verzekerde de coach tegelijkertijd ook. "Hij is niet in Rotterdam. Het ziet er goed uit, maar ik heb niet gezegd dat het al rond is."

Dat zei Advocaat op de persconferentie tegenover De Telegraaf over de aanvaller die op weg is naar Feyenoord. Veel meer wilde hij er niet over kwijt, want de aandacht moest volgens Advocaat op Heracles Almelo, de tegenstander zaterdagavond. "Heracles is een goede ploeg, die het vorig seizoen ook redelijk gedaan heeft. Ze hebben ook nog meegedaan om de play-offs om Europees voetbal. Hier thuis werd het dit seizoen 1-1, dat zegt ook genoeg."

Lees ook'Feyenoord verwacht komst Bozenik op korte termijn af te ronden'

Zonder Renato Tapia (blessure) zal Feyenoord beter moeten spelen dan midweekse tegen Fortuna Sittad het geval was. "Maar met dit soort wedstrijden gaat het puur om resultaat. Wij spelen niet iedere wedstrijd goed. Dat is bij iedere Eredivisie-ploeg zo, behalve misschien bij Ajax", vindt Advocaat. "Fortuna-uit is ook gewoon een heel vervelende wedstrijd. Het verwachtingspatroon is hier niet zo dat wij even makkelijk van een tegenstander winnen. Zeker niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen