Lang staat voor debuut bij FC Twente: "Hij is een speciale speler"

24 januari 2020, 16:37

Noa Lang maakt zondag tegen PSV voor de eerste keer deel uit van de wedstrijdselectie van FC Twente. Trainer Gonzalo García heeft hoge verwachtingen van de huurling. "Hij is een speciale speler, dat heeft hij bij Ajax laten zien."

Lang wordt voor de rest van het seizoen door Twente gehuurd van Ajax. Hij kwam in de vorige speelronde nog niet in actie, maar is klaar om in Eindhoven alsnog te debuteren voor zijn tijdelijke werkgever. "Noa heeft door een blessure twee weken niet kunnen spelen, maar hij is er normaal gesproken bij. Noa is een speciale speler, dat heeft hij bij Ajax wel laten zien. Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben. Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag dat hij met ons meetrainde", zegt hij op de clubsite.

FC Twente treft zondag een club in crisis. PSV werd donderdag door NAC Breda uitgeschakeld in de KNVB Beker, waardoor het zelfvertrouwen in Eindhoven nog brozer is geworden. "Als je een ploeg treft die vol vertrouwen is, is het in ieder geval geen goed moment", weet de Spaanse trainer. "Het blijft een momentopname, je weet niet hoe zou reageren op deze nederlaag. Wij moeten een team zijn en gedisciplineerd spelen. Kansen krijgen we sowieso in een wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen