Willem II neemt Ndayishimiye definitief over van NEC

24 januari 2020, 16:18

Willem II heeft Mike Trésor Ndayishimiye definitief overgenomen van NEC. De Tilburgers hebben de optie in het huurcontract gelicht. Daarmee ligt de middenvelder tot medio 2023 vast bij Willem II. Naar verluidt bedraagt de afkoopsom slechts een half miljoen euro.

Dat is een schijntje gezien de stormachtige ontwikkeling die de twintigjarige Belg doormaakt in Tilburg. Hij is een van de openbaringen dit seizoen. Met Ndayishimiye beschikt Willem II over een nieuwe, potentiële goudmijn. Op de slotdag van de zomerse transfermarkt kwam hij op huurbasis naar Willem II. Sindsdien scoorde Ndayishimiye acht keer en bereidde hij zes doelpunten voor.

Lees ook: dreun bekeruitschakeling achtervolgt Willem II fysiek nog

"Mike heeft tot nu toe zijn kwaliteiten laten zien en is daarmee van waarde geweest voor het team. We zijn tevreden over zijn spel en zien tegelijkertijd dat er nog veel rek in hem zit", aldus technisch directeur Joris Mathijsen op het clubkanaal van de Tricolores. Ndayishimiye: "Mijn eerste halfjaar bij Willem II is me heel goed bevallen. De resultaten en mijn ontwikkeling zijn beter dan verwacht, ik voel het vertrouwen van de club en voel me hier zeer thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen