Peterson basis bij Utrecht, Pardew voert wijzigingen door

24 januari 2020, 19:04   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 22:08

John van den Brom heeft zijn opstelling noodgedwongen op een aantal plaatsen gewijzigd voor het duel met ADO Den Haag. Nieuwe aanwinst Kristoffer Peterson begint direct in de basis, terwijl Justin Hoogma terugkeert het elftal. Bij ADO Den Haag maakt nieuwe aanwinst Tudor Baluta zijn debuut en begint Tomas Necid op de bank.

John van den Brom start vrijdagavond met een andere opstelling ten opzichte van het duel met FC Eindhoven. In het bekerduel van dinsdagavond verloor het aanvoerder Willem Janssen met een ernstige knieblessure, waardoor Mark van der Maarel niet als back maar als centrale verdediger begint. Leon Guwara keert daarom terug in de basis als linsback. Ook Joris van Overeem is er niet bij vanwege een blessure, Sander van de Streek neemt zijn plek op het middenveld over. Nieuwe aanwinst Peterson mag direct in de basis starten en begint als linksbuiten. Isah Abass begint net als dinsdag in de basis en krijgt de voorkeur boven Adrian Dalmau. 

Artikel gaat door onder tweet. 

Bij ADO Den Haag voert ook Alan Pardew de nodige wijzigingen door in zijn opstelling ten opzichte van de voroge wedstrijd. Brighton & Hove Albion-huurling Baluta gaat zijn debuut maken en begint op het middenveld, terwijl de andere nieuwe aanwinst Jordan Spence voor het eerst bij de selectie zit. Danny Bakker keert daarnaast terug van een schorsing en begint ook in de basis. Mick van Buren en Tomas Necid beginnen op de reservebank, waardoor het erop lijkt dat Lex Immers in de punt gaat starten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen