Van den Brom tevreden: "Enige antwoord na die bekerwedstrijd"

24 januari 2020, 23:07   Bijgewerkt: 24 januari 2020, 23:57

FC Utrecht won vrijdagavond met ruime cijfers van ADO Den Haag en dat stemde trainer John van den Brom tot tevredenheid. De oefenmeester was zeer te spreken over de reactie van zijn ploeg, nadat het midweeks tegen FC Eindhoven behoorlijk teleurstelde. "Dit was het enige antwoord na die wedstrijd van dinsdag", zei hij.

FC Utrecht speelde met name in de eerste helft een puike pot, de manier van spelen was voor Van den Brom een opluchting. "Als je sommige spelers vandaag ziet spelen, vraag je je af hoe het dan dinsdag zo slecht kan zijn", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Als je ziet wat we vandaag brengen, zie je dat we tot heel veel in staat zijn. Winnen is altijd mooi, maar die manier waarop ben ik heel erg blij mee. Dit was het enige antwoord na de wedstrijd van dinsdag."

Nieuwe aanwinst Kristoffer Peterson werd door Van den Brom in de basis opgesteld en dat betaalde zich direct uit met een treffer. "Ja, het is geweldig om hem erbij te hebben. Daarom hebben we hem ook gehaald, want we wisten dat hij dit kon." Ook de andere aanwinst Jeroen Zoet liet zich, na twee moeizame eerste wedstrijden, van zijn goede kant zien door een penalty te pakken. "Geweldig dat hij die bal pakt. De nul is heilig voor een keeper, dus dit is mooi voor hem. Hij is in korte tijd direct een van ons geworden. Vandaag heeft hij goed leiding gegeven aan zijn verdediging", sprak Van den Brom. "Deze wedstrijd was een bevestiging dat hij een hele goede keeper is. Ik werd moe van al dat negatieve rondom Jeroen. Voor hem is het lekker dat hij nu zo'n moment heeft", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen