Gisteren gemist: Utrecht klopt zwak ADO, Haland maakt er twee

25 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 24 januari.

FC Utrecht stuurt zwak ADO met kansloze nederlaag naar huis 

FC Utrecht heeft een tamelijk eenvoudige 4-0 zege geboekt op ADO Den Haag. In de eigen Galgenwaard had het geen kind aan het zeer zwak spelende ADO. Ondanks het grote veldoverwicht van de thuisploeg bleef het voor de rust bij één treffer door Kristoffer Peterson. Na rust liep het door treffers van Sean Klaiber (2x) en Gyrano Kerk met speels gemak verder weg van ADO. In de extra tijd miste John Goossens nog een penalty namens de bezoekers.

Jong Ajax verspeelt koppositie op bezoek bij NEC, concurrentie wint wel 

In een ontzettend doelpuntrijke speelronde heeft Jong Ajax zijn koppositie al snel weer uit handen gegeven. De Amsterdammers speelden met 3-3 gelijk tegen NEC en runner-up Cambuur versloeg Jong Utrecht met 3-1. De gedeelde nummers drie FC Volendam en De Graafschap wonnen respectievelijk van Roda JC en MVV met 2-3 en 3-2.

Haland maakt er nu twee voor winnend Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft 1. FC Köln simpel van zich afgeschud: 5-1. Een razendsnelle openingstreffer van Raphael Guerreiro bezorgde de thuisploeg vrijdag een probleemloze avond. Als invaller was de negentienjarige Erling Haland wederom twee keer trefzeker. Hij staat al op vijf treffers in twee duels, terwijl het supertalent nog wacht op zijn basisdebuut.

AC Milan dankt zege opnieuw aan goudhaantje Rebic

AC Milan heeft op bezoek bij laagvlieger Brescia met 0-1 gewonnen. De ploeg van Stefano Pioli had het lastig op bezoek bij de promovendus, maar door een goal van goudhaantje Ante Rebic twintig minuten voor tijd ging alsnog de volle buit mee naar Milaan.

'Eriksen gaat transfer naar Internazionale maken'

De transfer van Christian Eriksen naar Internazionale is aanstaande. De Italianen zijn in hoofdlijnen akkoord met Tottenham Hotspur, melden vooraanstaande media uit Italië. Het prijskaartje is niet langer het euvel, Tottenham dient alleen nog een vervanger te vinden voor de Deen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen