'Paris Saint-Germain en Juventus naderen akkoord over ruildeal'

24 januari 2020, 23:50

Paris Saint-Germain en Juventus staan op het punt zaken te doen. De beide grootmachten naderen een akkoord over een ruildeal met Layvin Kurzawa (foto) en Mattia De Sciglio. Kurzawa zal naar Turijn verkassen en De Sciglio bewandelt de omgekeerde weg.

Dat is wat media uit Italië en Frankrijk melden. Onderhandelingen tussen PSG en Juve zouden al bijna voltooid zijn. Wellicht dat alle seinen dit weekend al op groen komen te staan. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat het in elk geval om een permanente deal. Voor zowel Kurzawa als De Sciglio geldt dat ze bij hun huidige club nauwelijks aan bod komen.

De 27-jarige Kurzawa, voor wie Arsenal ook in de markt was, is linksback van beroep. De Sciglio heeft dezelfde leeftijd als Kurzawa. Hij kan zowel links- als rechtsback spelen. Ook kan de Italiaan op het middenveld uit de voeten. De Sciglio behoorde regelmatig tot de nationale selectie van Italië, maar moest de laatste interlands vanwege een blessure laten schieten. Kurzawa is zijn plekje bij Frankrijk al wat langer kwijt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen