Austria Wien meldt transfer Didulica naar AZ

29 juni 2006, 10:31

Joey Didulica staat komend seizoen onder de lat bij AZ. Dat heeft Austria Wien, de huidige club van de Kroatische doelman, op haar website bekend gemaakt. De club meldt dat Didulica een vierjarig contract getekend heeft in Alkmaar. Bij AZ wil men de transfer van de doelman echter nog niet bevestigen. "Een overeenkomst is nog niet ondertekend. En zolang dat het niet het geval is, doen wij geen mededelingen", aldus een woordvoerder.

Dat een officiële mededeling van AZ niet lang op zich kan laten wachten, blijkt uit het feit dat Didulica op de Oostenrijkse site geciteerd wordt: "Het is voor mij een geweldige uitdaging om voor AZ te spelen. De competitie is sterk en dat geeft mij de kans weer een stap voorwaarts te zetten".

Volgens Austria Wien zijn de clubs en de speler het eens over de transfersom. Didulica had bij Wien nog een contract dat doorliep tot 30 juni 2007. De 28-jarige keeper heeft drie jaar bij Austria gekeept. Hij kwam destijds over van Ajax. Bij het WK in Duitsland was hij reservedoelman in de Kroatische equipe, achter Stipe Pletikosa.

Wat de komst van Didulica voor gevolgen zal hebben voor Henk Timmer, is nog niet duidelijk. De sluitpost, die als derde doelman van het Nederlands elftal mee was naar het WK, wordt in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen