Van Persie kon bij Anderlecht terugkeer maken in voetballerij

24 januari 2020, 23:55

Robin van Persie kon bij Anderlecht terugkeren als profvoetballer. De Rotterdammer werd na de testimonial van Vincent Kompany door de Belg zelf gepolst voor een terugkeer op het veld, maar dat was tevergeefs.

Van Persie nam aan het einde van het seizoen 2018/2019 afscheid bij Feyenoord en alhoewel hij af en toe nog wel eens op het voetbalveld staat, zit een terugkeer als profvoetballer er niet meer in. De oud-speler van onder meer Arsenal en Manchester United genoot van de testimonial van Kompany. "Het was een heerlijke avond', vertelde de oud-international bij Ziggo Sport. "Het was ouderwets genieten met alleen maar topspelers op het veld. Ik merkte wel dat ik na zeventig minuten overal pijn begon te krijgen, maar ik wilde dat veld nog niet af."

Kompany zag dat Van Persie nog altijd goed kon ballen en vroeg zich af of hij niet te vroeg afscheid had genomen van de voetballerij. "De volgende dag belde hij mij op. Hij was ervan overtuigd dat ik hem kon helpen bij Anderlecht. Dat hij mij benaderde, zag ik maar als een groot compliment, maar ik werd die ochtend wakker met pijn in mijn kuiten en wist dat ik er niet meer aan moest beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen