PSV haalt tweede versterking voor elftal van Van Nistelrooij

25 januari 2020, 13:39

PSV heeft Luis Felipe (18) overgenomen van het Braziliaanse Coritiba. De centrale verdediger sluit zich aan bij Onder 19. Felipe was al langere tijd in beeld bij PSV. Hij liep ook al meermaals stage in Eindhoven.

Daarin heeft de Braziliaan PSV weten te overtuigen, getuige zijn contract tot medio 2023. De Eindhovenaren maken Felipe's komst zaterdagmiddag bekend via de clubkanalen. Voor PSV onder 19, getraind door Ruud van Nistelrooij, is hij de tweede versterking van deze maand. De club trok recent [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362542/psv-heeft-noorse-aanvaller-geelmuyden-18-definitief-binnen/,_blank,Herman Geelmuyden] aan, een achttienjarige Noorse aanvaller van Stabaek.

Waar het jeugdelftal voorzien is van nieuwe spelers, daar is het rondom de hoofdmacht opvallend stil. PSV haalt graag een nieuwe linksback. Ricardo Rodriguez is daarvoor al een tijdje in beeld, maar hij zou op weg zijn naar Fenerbahçe. Ernest Faber ging vrijdag met algemeen directeur Toon Gerbrands, technisch directeur John de Jong en adviseur Guus Hiddink om tafel. Daarin deelde hij de bevindingen over de huidige selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen