Dervisoglu en Brentford niet beloond in FA Cup-duel met Leicester

25 januari 2020, 15:46

Oud-Spartaan Halil Dervisoglu is met Brentford uitgeschakeld in de FA Cup. De Championship-club verweerde zich knap tegen Leicester City, maar moest zaterdagmiddagwel met 0-1 buigen. Dervisoglu speelde de hele wedstrijd mee en daarmee is de wens van Sparta om hem nog een half jaar te huren wel vervlogen.

In eerste instantie leek Brentford een kansloze middag tegemoet te gaan. Kelechi Iheanacho opende al na iets meer dan drie minuten de score voor de bezoekers. Maar Brentford raapte zich bij elkaar en maakte meerdere keren aanspraak op minimaal de gelijkmaker.

Dervisoglu was een van de spelers met een goede mogelijkheid. Een schot van de aanvaller ging rakelings naast. Emiliano Marcondes raakte in de tweede helft de paal. Ook Leicester-doelman Danny Ward moest in de slotfase aan het werk. Hij wist een schot van Luka Racis maar net over de lat te tikken.

Toen de bal in de laatste minuten wel achter Ward lag, ging de vlag terecht omhoog voor buitenspel en ging ook dat feestje niet door. Toch een domper voor de nummer vijf van het Championship. Voor de getoonde werklust hadden The Bees meer verdiend.