Spoorboekje: medische keuring Eriksen, duels in Eerste Divisie

27 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 januari.

Nieuws

Eriksen naar Internazionale

Christian Eriksen meldt zich vandaag in Italië voor zijn medische keuring bij Internazionale. Als dat verder geen problemen oplevert, volgt er spoedig witte rook. Inter betaalt circa twintig miljoen euro aan Tottenham Hotspur, dat op zijn beurt weer belangstelling heeft voor PSV'er Steven Bergwijn.

Specials

ErediVisie

Het was een bewogen Eredivisie-weekend: Ajax werd het vuur aan de schenen gelegd bij FC Groningen. Steven Bergwijn weigerde om te spelen namens PSV en Feyenoord boog een achterstand nog knap om. AZ won ook en houdt de titelrace daarmee meer dan spannend. Alles wat opviel lees je in onze wekelijkse rubriek ErediVisie. 

Wedstrijden

Jong PSV – Excelsior (20.00 uur)

Ook na de winterstop kan Ricardo Moniz nog geen potten breken met Excelsior, want er werd gelijkgespeeld tegen zowel Telstar als FC Dordrecht in 2020. Tegen die eerstgenoemde had het overigens wel meer verdiend, maar de tijd dat de Rotterdammers meer gaan krijgen, is wel aangebroken. Met Feyenoord-huurling Wouter Burger kwam er nog een extra impuls: valt met hem alles wél op de juiste plaats?

AFC Bournemouth – Arsenal (21.00 uur)

Behalve de Europa League en de FA Cup heeft Arsenal dit seizoen weinig meer te winnen. Na drie remises op rij is het voor Mikel Arteta zaak om in de FA Cup geen flater te slaan tegen Bournemouth, dat eveneens niet in grootse vorm verkeert. Wie van beide krijgt een succesje in de Engelse beker?

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV – Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Bournemouth – Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de FA Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen