Guardiola geeft titelstrijd op: "Liverpool wordt kampioen"

26 januari 2020, 12:59

Pep Guardiola heeft de hoop op de prolongatie van de Premier League-titel opgegeven. Hoewel er vorig seizen nog een uiterst knappe inhaalreeks werd neergezet in de tweede seizoenshelft, is dat ditmaal met een forse achterstand volgens de Catalaan uitgesloten. "Het is duidelijk dat Liverpool kampioen van de Premier League wordt."

Dat stelt de coach van uitdager Manchester City in de Engelse media. Het verschil is momenteel zestien punten, waarbij The Reds bovendien nog een extra wedstrijd te spelen hebben. "Liverpool zou ook kampioen van Spanje, Italië en Duitsland zijn geworden dit seizoen. Dat is een feit als je na 23 wedstrijden 22 keer hebt gewonnen en een keer gelijk hebt gespeeld", aldus Guardiola.

En dus legt hij zich neer bij een titel voor Jürgen Klopp en zijn ploeg. "Liverpool is fantastisch, fenomenaal dit seizoen. Dat moeten we accepteren en daar moeten we van leren", stelt hij. Behalve de Premier League strijdt Manchtester City nog mee in de Champions League, FA Cup en League Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen