Crisis bij Atlético na nieuwe domper: remise tegen hekkensluiter

26 januari 2020, 14:00   Bijgewerkt: 26 januari 2020, 14:14

Atlético Madrid zit in een kleine crisis: de ploeg van Diego Simeone verloor de Spaanse Super Cup, verloor vervolgens van Eibar in La Liga (2-0) en werd door derdeklasser (!) Cultural Leonesa uit de Copa del Rey gegooid en heeft zondagmidag in eigen huis ook niet kunnen winnen van hekkensluiter Leganés. In eigen huis werd er door beide ploegen niet gescoord: 0-0.

Daarmee is er een serieuze crisis aan de hand voor nummer vier Atlético Madrid, dat zodoende al vier duels op rij niet meer heeft gewonnen en nummer drie Sevilla bovendien ziet uitlopen. Ook profiteert het niet van de nederlaag van koploper FC Barcelona bij Valencia (2-0), ondanks dat het wel gevaarlijker was dan de bezoekers in eigen huis.

Het was zeker niet zo dat Simeone's ploeg kans op kans stapelde, maar het was wel de betere ploeg. Joao Felix maakte echter wederom geen overtuigende indruk en Alvaro Morata kon eveneens geen doel treffen: ook niet na de invalbeurten van Vitolo, Héctor Herrera – hij was nog wel dichtbij de winnende goal – en Ivan Saponjic.

In blessuretijd moest Leganés-keeper Cuellar met een tweede gele en dus rode kaart het veld verlaten vanwege bizar tijdrekken, waardoor veldspeler Jonathan Silva die in blessuretijd onder de lat kwam te staan. In de laatste zestig seconden die er nog te spelen waren, kreeg Leganés nog een kansje, maar met tien man hielden ze de bal in de ploeg en trokken de remise over de streep. Zodoende is een definitieve crisis bij Atlético Madrid een feit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen