Dumfries: "Voor Bergwijn mooie stap, voor ons flinke aderlating"

26 januari 2020, 19:19

Het is bij PSV telkens een repeterend verhaal, concludeerde Denzel Dumfries na afloop van het duel met FC Twente (1-1). Het tiental van PSV - Ibrahim Afellay kreeg rood - verspeelde zondagavond in de slotfase een zwaarbevochten voorsprong, waarvan Dumfries de maker was. 

"Ik vind dat we in de eerste helft goed spel vertoonden. De tweede helft kregen we ook een paar kansen. Als je met tien man komt te staan, wordt het lastig", aldus Dumfries tegen FOX Sports. "Het is ook een stukje scherpte: als je met drie man op het doel afgaat, mag het ook weleens een doelpunt zijn. Het is steeds hetzelfde verhaal, zonder verwijtend te zijn. Vervelend. We doen het als team, als team gaan we ten onder."

Alsof PSV nog niet genoeg zorgen heeft, werd zondag bekend dat Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur wil. Dumfries: "Laat ik vooropstellen dat ik trots ben op Stevie. Voor hem is het een mooie stap die hij niet kan laten liggen, voor ons als groep is het een flinke aderlating. Met het spelersbeleid houd ik mij verder niet bezig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen