Gisteren gemist: totale chaos PSV, Liverpool laat zich verrassen

27 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 januari.

Woedende supporters PSV bestormen hoofdingang stadion

De onrust bij PSV wordt groter en groter. Na de 1-1 tegen FC Twente hebben woedende supporters de hoofdingang van het Philips Stadion bestormd. Om verdere escalatie te voorkomen is de ME ingeschakeld, dat melden diverse media. Meerdere arrestaties zijn verricht.

'PSV verbijsterd door Bergwijn, Van Aanholt beoogde linksback'

PSV is verbijsterd over de houding van Steven Bergwijn. De aanvaller en diens entourage zijn bezig een vertrek naar Tottenham Hotspur te forceren. Echter vindt PSV het Engelse bod van dertig miljoen euro te weinig. De Eindhovenaren verlangen meer, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Bergwijn ontkent weigering: "Media verdraaien alles"

Steven Bergwijn ontkent de berichtgeving over zijn persoon. Hij zou geweigerd hebben in actie te komen voor PSV. Volgens hem is dat onjuist en geeft hij de media de schuld. "Jammer dat naar buiten wordt gebracht dat ik een matennaaier, rat en slang ben."

Liverpool heeft replay nodig tegen Shrewsbury Town

Een totaal onverwachte stunt in de FA Cup: Liverpool heeft een replay nodig tegen Shrewsbury Town, de nummer zestien van de League One. De koploper van de Premier League gaf een 0-2 voorsprong uit handen en krijgt een extra wedstrijd toegevoegd aan het toch al overvolle speelschema.

Titelrace Serie A blijft spannend: Juventus onderuit

Juventus is in de Serie A de verliezer van het weekend. De koploper, met Matthijs de Ligt in de basis, verslikte zich zondagavond in de uitwedstrijd tegen Napoli (2-1) en ziet de concurrentie dichterbij komen. Daarmee mondde het weerzien van Maurizio Sarri met Napoli uit in een teleurstelling.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen