Van de Kerkhof schuift Van Geel naar voren als ideale TD van PSV

27 januari 2020, 11:13

René van de Kerkhof ziet een ideale opvolger voor John de Jong als technisch directeur van PSV: "Dat is Martin van Geel, maar die werkt momenteel bij Willem II." Van de Kerkhof vindt in ieder geval dat De Jong zijn biezen moet pakken.

"Hij is verantwoordelijk voor dit team. Hij heeft er met zijn aankopen een B-elftal van gemaakt", aldus het clubicoon tegen Omroep Brabant. Van de Kerkhof is ook niet te spreken over Steven Bergwijn, die zint op een transfer naar Tottenham Hotspur. "Hij laat de ploeg in de steek. Dat had ook anders gekund. Zo'n zaakwaarnemer brengt zijn hoofd op hol. Voor mij is dit een onbegrijpelijke zaak."

Krantenoverzicht PSV: 'Club in brand na zoveelste fiasco'

Alsof PSV nog niet genoeg aan het hoofd heeft, bestormden zondagavond supporters de hoofdingang van het Philips Stadion. "Dat veroordeel ik", zegt Van de Kerkhof. "De PSV-supporters moeten accepteren dat het nu even niet zo goed gaat. Er gaat natuurlijk heel wat aan zo'n wedstrijd vooraf. Bergwijn weigert te spelen. De resultaten zijn slecht. Maar dat is nu even zo. Dat moeten de supporters accepteren. Het is niet anders."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen