Spoorboekje: restant Fortuna - Feyenoord, Cocu's Derby in actie

28 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 28 januari.

Specials

Dit staat er nog te gebeuren op de transfermark

De laatste transferweek is ingegaan. Nederlandse clubs hebben nog enkele dagen om de laatste versterkingen af te ronden. Bijna overal staat nog wel iets te gebeuren, al zijn er ook een paar clubs die hopen dat het juist rustig blijft en dus hun sterspelers kunnen behouden. FCUpdate.nl zet de in- én uitgaande transfers die (mogelijk) op de rol staan, op een rijtje. Deel II. 

Wedstrijden

Fortuna Sittard - Feyenoord (20.00 uur)

In het resterende deel van de bekerwedstrijd wordt nog een klein half uur gespeeld. De stand is 1-1, er zijn 63 minuten gespeeld en beide ploegen mogen nog driemaal wisselen. Zowel Fortuna als Feyenoord moet in dezelfde opstelling beginnen als waarmee het geëindigd is: wie van de ploegen gaat zich plaatsen voor de volgende ronde en treft sc Heerenveen? Dat is de vraag waar we vanavond antwoord op krijgen. 

Luton Town - Derby County (20.45 uur)

Met de komst van Wayne Rooney heeft Derby County de weg omhoog ingezet, toch staat de ploeg van Phillip Cocu nog altijd pas slechts op de zestiende plaats. De achterstand op plaats zes, die recht geeft op deelname aan de play-offs, betreft uiteindelijk slechts negen punten, maar er moet wel haast worden gemaakt. In dat kader kan er bij hekkensluiter Luton Town een goede reeks worden ingezet, omdat het programma de komende weken relatief eenvoudig is.

Aston Villa - Leicester City (20.45 uur)

In de halve finale van het League Cup-toernooi gaan deze twee ploegen in de return uitmaken wie zich als eerste ploeg kwalificeert voor de finale. In de heenwedstrijd van begin januari hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (1-1), waardoor het nog altijd alle kanten op kan. De winnaar komt in de finale hoogstwaarschijnlijk Manchester City tegen. 

Voetbal op tv

18.30 uur: Armini Bielefeld – VfL Bochum, FOX Sports 4, live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.00 uur: Fortuna Sittard – Feyenoord, FOX Sports 1, live verslag van het resterende deel van het bekerduel

20.45 uur: Aston Villa – Leicester City, Ziggo Sport, live verslag van het League Cup-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen