Klaassen looft fans na zoveelste domper in moeizaam seizoen

27 januari 2020, 15:29

Werder Bremen zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, zo ervoer Davy Klaassen afgelopen weekend ook. De middenvelder speelde met zijn elftal een aardige wedstrijd tegen Hoffenheim, maar na een eigen doelpunt van de Nederlander ging het alsnog compleet mis: 0-3. Klaassen is ondanks de nieuwe domper blij met de steun van de eigen fans.

Dat zei hij direct na het duel, waarin hij fungeerde als captain. "We voelen het vertrouwen van onze fans, dat is mooi, maar het is niet genoeg", erkende Klaassen tegenover buten un binnen. "We moeten het nu laten zien en resultaten pakken." Zeker in eigen huis. "Want vorig seizoen was dat nog juist onze kracht", baalde Klaassen, die zag dat het in de eindfase nog mis ging voor Werder dat met liefst 0-3 verloor en is afgezakt naar de zestiende plaats.

Lees ookKlaassen maakt zich nog geen zorgen na slechte start Bremen

"We waren het grootste deel dominant, maar de laatste pass ontbrak", aldus Klaasse over de goede beginfase. Maar na de eerste grote kans van Hoffenheim, kreeg die ploeg de overhand. Zeker als Klaassen de bal ongelukkig in eigen doel werkt. "Heel ongelukkig. En als zoiets gebeurt, dan verliest het team meestal ook", zei hij over het openingsdoelpunt, dat verder uit de lucht kwam vallen. "We bevinden ons in een moeilijke situatie, maar we zijn geen zwakke ploeg", vond Klaassen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen