Nainggolan doet Inter pijn: "Zij hebben mij slecht behandeld"

27 januari 2020, 15:44   Bijgewerkt: 27 januari 2020, 17:12

Uitgerekend Radja Nainggolan was zondagmiddag hoofdverantwoordelijk voor het puntenverlies van Internazionale (1-1). De Belg staat nog altijd onder contract bij de ploeg uit Milaan, maar is dit seizoen verhuurd aan Cagliari en voor die club maakte hij zondag het late doelpunt waardoor Inter opnieuw punten verspeelde in de strijd om de landstitel.

Nainggolan was onder nieuwe trainer Antonio Conte 'persona non grata' geworden en werd in de zomer naar de uitgang geduwd. Uiteindelijk vond hij onderdak bij de club waar hij in het verleden al jarenlang voor speelde. Cagliari draait verassend goed in de competitie en wist op bezoek bij Inter ook een punt te behalen. "Ik vind het aan de ene kant jammer dat ik gescoord heb, want ik respecteer Inter, de spelers en de fans", zei hij tegenover La Gazzetta dello Sport. "Maar aan de andere kant ben ik ook gelukkig. Inter heeft mij afgelopen zomer slecht behandeld, alsof ik zomaar een spelertje was."

Inter nam voormalig speler van De Rode Duivels in 2018 voor een slordige veertig miljoen over van AS Roma en tekende destijds een contract tot medio 2022. Hij weet echter niet of hij in de toekomst nog voor Inter zal spelen. "Wie zal het zeggen? Ik weet het zelf niet. Ik ben speler van Cagliari en concentreer me momenteel op deze club. Ik vecht dit seizoen voor iets moois."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen