VI: Feyenoord strijkt laatste plooien glad voor komst Özyakup

27 januari 2020, 18:45   Bijgewerkt: 27 januari 2020, 19:20

De Turkse berichten lijken juist: ook Voetbal International meldt dat Feyenoord werkt aan de komst van Oguzhan Özyakup. De Rotterdammers willen de 27-jarige middenvelder huren van Besiktas. Beide clubs zouden al bezig zijn de laatste plooien glad te strijken. Feyenoord presenteerde maandag met Robert Bozenik al een nieuwe spits.

VI meldt op basis van Turkse bronnen dat Özyakup op enkele details na rond is met Feyenoord. De 27-jarige geboren Zaandammer wordt daarmee middenvelder die Dick Advocaat graag toevoegde aan zijn selectie. Voor die vacature werd ook oud-Vitessenaar Lewis Baker genoemd in het geruchtencircuit. De Kleine Generaal werd ook al op zijn wenken bediend met de komst Bozenik, die maandag tekende voor Feyenoord.

Özyakup was vorig seizoen nog aanvoerder van de Turkse ploeg, maar komt inmiddels bij zijn club maar weinig aan spelen toe. Van een basisplaats is de 43-voudig Turks international al een tijdlang niet meer verzekerd. Oorspronkelijk komt de waarschijnlijk toekomstig Feyenoorder uit de jeugdopleiding van AZ. Maar spelen in de Eredivisie deed hij nooit. Arsenal plukte hem op jonge leeftijd weg uit Alkmaar. In Londen redde Özyakup het niet, waarna hij in 2012 vertrok naar Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen