FC Emmen strikt vijfvoudig Turks international Frei (26)

27 januari 2020, 19:18

FC Emmen heeft voor de derde keer toegeslagen op de winterse transfermarkt. Na Hilal Ben Moussa en Luka Adzic vervolgt ook Kerim Frei (26) zijn loopbaan bij de nummer twaalf van de Eredivisie. Hij wordt voor een half jaar gehuurd van Istanbul Basaksehir. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Met Frei strikt Emmen een internationaal ervaren speler. De aanvaller kwam in het verleden uit voor Fulham, Cardiff City, Besiktas, Birmingham City, Maccabi Haifa en Istanbul Basaksehir. In de SüperLig, de hoogste Turkse voetbalafdeling, speelde hij meer dan honderd wedstrijden. Daarnaast kwam hij als international vijf keer uit voor Turkije.

"Vorig jaar hebben we ook geprobeerd om Kerim op te halen in de winter, maar dat is toen niet gelukt. Door de transfer van Luciano Slagveer hadden we nog wel een vervanger nodig. Deze keer zijn we er wel in geslaagd om Kerim te huren, waarbij we ook een koopoptie hebben bedongen. We bedanken Basaksehir voor het meewerken bij deze constructie", reageert voorzitter Ronald Lubbers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen