'PSV krijgt ruim dertig miljoen voor Bergwijn, Van Aanholt kost 8'

28 januari 2020, 07:55   Bijgewerkt: 28 januari 2020, 08:14

Steven Bergwijn wordt de op een na duurste speler van Tottenham Hotspur uit de Eredivisie ooit. De aanvaller van PSV moet alleen oud-Ajacied Davinson Sánchez voor zich dulden, want naar verluidt gaat hij zo'n dertig miljoen euro opbrengen, waar dan nog bonussen overheen komen. PSV, dat het principe-akkoord bevestigt, gaat daarvan vermoedelijk zo'n acht miljoen euro investeren in Patrick van Aanholt.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Volgens de ochtendkrant heeft PSV een principe-akkoord met de Engelse topclub, waardoor het zelf ook verder kan schakelen. Bergwijn ontbrak zondag in de wedstrijdselectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente (1-1) om medisch gekeurd te worden bij Tottenham Hotspur. Daar had hij volgens de clubleiding echter geen toestemming voor gekregen. Bergwijn ontkende geweigerd hebben in actie te komen en beweerde dat zijn trainer Ernest Faber zijn verzoek had ingewilligd. Inmiddels is de kou wel weer een beetje uit de lucht, waardoor een transfer in de maak is. 

Lees ook: 'PSV en Spurs praten weer; snel witte rook verwacht'

Ook komt de transfer van Patrick van Aanholt daarmee mogelijk in een stroomversnelling. De Eindhovenaren hopen de back voor acht miljoen euro binnen te halen: zelf zou hij ook open staan voor een avontuur in Nederland, mede vanwege zijn opgroeiende kinderen. Daarmee lijkt de komst van AC Milan-verdediger Ricardo Rodriguez van de baan, al houdt PSV de optie nog wel open. Zelf kijkt de Zwitser ook nog naar avonturen die financieel aantrekkelijker zijn dan de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen